8/22/13

Dag vier van strakke regime en we gaan als een zonnetje! Vannacht geen enkele keer wakker... Niet eens voor haar speen. Om 06:30 werd ze wakker. Te vroeg om mee naar beneden te nemen, maar om haar de borst te weigeren voor dat halve uurtje leek me ook gek. Dus borst gegeven en weer even op bed gelegd.
Maar jeetje, ik sta versteld van wat rust, regelmaat en reinheid met zich meebrengt. Ik geloofde er al heilig in, maar dat het je hele leven kan veranderen in slechts vier dagen achtte ik onmogelijk.
Het kindje is blij. En mama ook.

Gisteren even wezen winkelen in Vleuterweide. Er blijkt een Xenos te zitten ( Yay! ). Dus maar wat keukengereedschappen meegenomen en wat kitscherig moois. Beetje huisaankleding met kleur. Neon-roze uiltjes... Ze verzinnen het wel he?

En kennis gemaakt met half Brabant op de verjaardag van onze buurman. We zitten nog geen maand in ons huidige huis en we hebben al mee mogen fuiven! Erg gezellig!
Voor het eerst ook de babyfoon kunnen testen. Kan hij de beloofde 300 meter bereik aan? Nee... een paar deuren verder begon hij al ernstig te sputteren. Vijf stappen verder werd de link verbroken. Het zal wel aan de bouwconstructies liggen, maar ik was toch ietwat teleurgesteld. Het hele idee was natuurlijk dat we t.z.t. bij de buurtje konden tafelen met een werkende telefoon. Misschien dan toch maar aanpappen met de buurtjes die het dichtsbij wonen? Of Thirza's raam open zetten in de hoop dat we haar gebrul een paar huizen verder gewoon horen?
Ze sliep als een roosje... We zijn beurtelings een paar keer terug gelopen, en natuurlijk sliep ze... Maar toch een gek idee.

We zijn inmiddels een queeste begonnen naar de perfecte winterjas voor Thirza. Nog even getwijfeld of we niet hetzelfde berenpak van afgelopen jaar kopen, maar dan heel wat maatjes groter... Maar nee, grote meisjes moeten echte jassen, geen koddige berenkostuums omdat papa en mama dat zo leuk vinden. Zara heeft een paar leuke exemplaren. En van Molo moet ik de grijze muts met neon-roze sterren hebben!


No comments:

Post a Comment