8/31/13


Met de off-day nog vers in het geheugen ging ik toch ietwat met lood in mijn schoenen richting de high tea. Hoe anders kan een dag verlopen... Het was namelijk een daverend succes! Titi was in alle staten, ze vond het geweldig! 
Als ze goed in haar vel zit dan kan iedereen zo met haar weglopen. Ze heeft werkelijk bij iedereen gezeten en geknuffeld. Voor niks en niemand bang. Dat was anderhalve maand geleden nog wel anders. Vriendje Siem was er ook en aan Thirza's reactie te zien wil ze er maar al te graag een beschuitje mee delen. Puppy love. Vreselijk aandoenlijk. Siem daarentegen vond haar maar een beetje wanhopig. Echte hartenbreker die jongen. 

Ook weer eens stevig geknuffeld met oma en gekird van het lachen met opa, waar we na de high tea een hapje aten. 
De high tea was overigens fantastisch. Ik heb ongegeneerd zitten schransen van de hartige en zoete hapjes. Mijn hemel, wat een verwennerij! 

Flink ondersteboven van alle indrukken was het kleine ding een keertje wakker vannacht om weer even in slaap getroost te worden. En om 7 uur ging haar biologische klokje af voor een voeding. Kon ik haar gelijk weer in een nieuwe outfit hijsen. Een jumpsuit met kaboutertjes van Smafolk. You gotta love it. No comments:

Post a Comment