8/20/13

Och hemel, ik had me nog wel zo voorgenomen het echt als geheimpje te bewaren... Niet gelukt! Ik heb mijn wederhelft verklapt wat er onderweg is. Te weten: bovenstaande foto's op acrylglas. En een voor ieder opa/oma-koppel.

Ik ben echt vreselijk slecht in geheimpjes hebben of iets verzwijgen. Zo kan ik bijvoorbeeld ook nooit, zoals eigenlijk het idee was, mijn vers-gekochte kleding in de kast wegmoffelen zonder toch te zeggen:'Ik heb een klein beetje geshopt hoor... '. Of op de vraag of ik de plantjes water heb gegeven... Mijn hoofd schudt 'Ja' terwijl mijn stem 'Nee!' buldert. Ik ben dus geen kandidaat voor stiekeme rendez-vous ( niet dat ik daar behoefte aan heb hoor, laat ik dat gelijk even rechtzetten! ), in het geniep een burger naar binnen stouwen of een buil bij Thirza verdoezelen zonder te zeggen:'Als je een rood plekje ziet... ' ( als ik haar weer even met de afstandsbediening heb laten spelen... ).

Maar goed, ik geloof dat hij er wel blij mee is. Het was in ieder geval een feest om tot stand te helpen komen. Mevrouw in bloot bastje, zittend tegen de witte wand. Lamsvelletje onder haar poepert. En maar kijken met die prachtige ogen!

En omdat verscheidene mensen nog zo'n acrylplaat van me tegoed hadden, heb ik maar eens woord bij daad gevoegd en voor iedereen die ik wat verschuldigd ben zo'n kunstwerkje besteld. Over een paar dagen hopelijk in huis. Ik ben gruwelijk benieuwd! Alsof de nachtjes tot mijn verjaardag aftel...

En met het meisje gaat het trouwens met de dag beter! Ongelofelijk hoe snel rust, reinheid en regelmaat effect hebben - even afkloppen - ! Vannacht was het 5:15 toen ze troost zocht. Na 20 minuutjes troosten zonder borst viel ze weer in slaap. Overdag ook als vanouds weer goed geslapen... Dat gaat lekker! Ik ben trots!


No comments:

Post a Comment