9/6/13

We waren echt net op tijd met het laatste beetje zomer opslurpen. Zojuist begon het hier vreselijk te onweren en dikke druppels tikten tegen het raam. En dat terwijl we een half uur geleden nog in de tuin zaten. Thirza poedeltjenaakt in haar badje, spelend met haar badeendjes en een verdwaald blaadje. Gelukkig dus nog even genoten van de zonnestralen, want wat mij betreft is het mooi geweest... Herfst kom 'dr maar in!
Ik hou echt wel van goed weer hoor, maar ik ben gewoon extreem dol op de knus- en kneuterigheid van de donkere dagen. Lummelen in je pyjama met je geitenwollensokken, op de bank onder een dekentje met een kop thee of choco, pepernootjes on the side.
De keerzijde van de naderende kou is wel dat ons meisje met haar pracht-kadetten dan niet meer de godganse dag in haar niksie kan rond rollen. Dat ga ik dan weer wel missen. Maar ja... Ik ben dan ook een 'billen-mama'. We wisten 40 weken lang niet of Thirza een jongetje of meisje zou worden. We waren ongekend nieuwsgierig, maar nog leuker leek het ons om het pas op het moment supreme te weten. Als het kleine ding zich na lang stoeien in het geboortekanaal met het geslacht zou verrassen. En een verrassing was het zeker... want ik dacht toch echt zwanger te zijn van een mannetje.

Maar to the point, want ik dwaal af. Wat ik wilde zeggen was dat ik tijdens de zwangerschap fantaseerde over haar perfecte billetjes. Ik was daar nog vele malen nieuwsgieriger naar dan wat ze zou wezen. Na de schok van het mama worden van een meisje heb ik me dan ook wezenloos gestaard naar haar mini bilpartij. Al het andere was bijzaak.

En zeg nu zelf... ze zijn niet verkeerd he? En met deze foto heb ik een warme herinnering aan blote niksies als het straks heel erg koud is! Kan ik die neut in mijn choco laten staan.

No comments:

Post a Comment