12/20/13'It's the most wonderful time of the year', schalt het bekende kerstliedje. Dat vind ik echt. Stappen we vol overgave en enthousiasme in het nieuwe jaar, kijk ik alweer reikhalzend uit naar de feestdagen van dat betreffende 'verse' jaar.
Ondanks de roerige familie-omstandigheden, dompelen we ons onder in gezelligheid. Het huis is versierd, er liggen pakjes onder de met zorg gedecoreerde kerstboom, we drinken warme drankjes en liggen met dekentjes op de bank front row ( in onze optiek dan ) hele dagen naar Serious Request ( doneer allen! ) te kijken. We bedachten last minute een kerstmenu voor tweede kerstdag, lieten ons op leuke manier overvallen door de buren om oud en nieuw dit jaar bij ons te vieren ( is een straattraditie naar het schijnt ) en genieten dadelijk van de vrije dagen/kerstvakantie ( dan mag ik ook weer een dagje 'lui' zijn - goddelijk! ).
Daarnaast worden er prachtige baby-meisjes geboren in onze omgeving, waar we snel een kijkje gaan nemen. Het blijft een ongekend wonder hoe die mini-mensjes hun weg vinden naar hier en hoe vreselijk welkom ze zijn. Een onbeschrijflijk gelukkige gebeurtenis, waar wij ons een beetje deelgenoot van voelen, omdat we zo goed weten hoe mooi en bijzonder het is. Welkom knappe, kleine Eva. 

De feestdagen kunnen voor ons eigenlijk niet beter. Ik hou ervan en kan niet wachten tot het feest losbarst en we er behelpend doorheen moeten. Behelpend omdat we met Thirza van hot naar het reizen en hele dagen staan te kokkerellen met het zweet op de bovenlip, daar we een keer per jaar voor extreem culinaire hoogstandjes gaan. Kerst, kom er maar in!

Daarnaast bestelde ik van de week wat kerstcadeautjes bij Sloppop Yeah. Deze dame is een naai-brei-creatief-op-alle-vlakken-genie! Ik kocht er, naast de cadeautjes, bovenstaand jurkje en pilotenmuts voor Titus. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik daar bestel. De items zijn zo goed als one of a kind, je bent origineel tot en met als je in een kledingstuk van Sloppop je eerste pasjes maakt.
En speaking of die eerste pasjes, dat duurt niet lang meer. Het kleine ding wordt met de dag handiger en klimt nu eigenhandig de bank en grote trap op. Het opvoeden is begonnen, evenals het try-out pakket kinder-EHBO.

Mocht de feestpret me boven de bol stijgen en ik bedolven dreig te raken onder fuiferij en daardoor tot het nieuwe jaar maar beperkt updates het wereldwijde web op zend… Excuus!  Daarom voor nu alvast een prachtige kerst en een knetterend uiteinde gewenst!

No comments:

Post a Comment