12/10/13Mijn mooie en lieve dromenlotje. Morgen mogen we weer naar het consultatiebureau voor een set prikken. Stom! Vandaag houden we ons dus maar koest en doen we niks meer dan knuffelen en spelen. Morgen staat waarschijnlijk toch wel op zijn kop door het bezoekje aan die heksenketel. Mevrouwtje geniet er van. Ze sliep uit tot half negen, dronk een flesje en at een half krentenbolletje, speelde wat,  kwam kusjes geven en inmiddels ligt ze weer lekker op een oor. Het is genieten met haar. 

Bah, ik heb helemaal geen zin in morgen. Wat dat betreft went dat nooit, weten dat je kindje weer van die ellendelingen in haar beentjes geprikt krijgt en er ook nog ziek van kan worden. Wellicht volgt dus een kleine radiostilte vanuit casa ons. 

Op de bovenste foto komt ze net uit bed. Ze ziet er dan altijd zo anders uit. Alsof ze langzaam weer Titus moet worden. Maar ach, dat heb ik ook. Pas na een dubbele lungo ben ik weer mezelf. 


I am your parent, you are my child
I am your quiet place, you are my wild

- Maryann Cusimano -

Kindjes is een project gebaseerd op de prachtige plaatjes van Zilverblauw's Anki en You are my wild. 

1 comment:

  1. Om tot het laatste haartje helemaal op te peuzelen, dat grietje van jullie. Wat een heerlijk mondje en neusje heeft ze toch! :) Succes morgen bij het CB: no fun!! Hopelijk doorstaat Titus het weer zonder nare bijwerkingen. Dikke knuffel voor jullie allebei! :)

    ReplyDelete