4/23/14
Wat hadden we een fijne dag, avond, minder fijne nacht, maar extreem rustige en dus prettige ochtend ( meneer ligt nog op een oor ). Gistermiddag brachten we het kleine ding bij opa en oma. We dronken nog een cappuccino en speelden wat en vertrokken, begeleidt door tranen - ja ja - richting Tilburg.

We dronken wat bij Sissy Boy Dagelijks. En vooruit, we genoten ook van scones met jam en clotted cream. Even acclimatiseren in het Tilburgse. Gek genoeg voelt een andere Nederlandse stad altijd immens en ietwat eng. Bijna een cultuurschok. Dat heb ik verrassend genoeg dan weer niet in ├ęchte wereldsteden. Maar dat terzijde.

We kwamen na wat dwalen te vroeg aan bij het sushi-restaurant, maar gingen er evengoed voor. De buikjes rond en Asahi's in de benen nog een rondje stad gedaan en bijtijds naar 013 gelopen. Het was al flink druk, dus zochten ons plekje dichtbij het podium, in het midden, voor de zanger... Catching spit, zoals mijn meneer dat noemt.
Bloedjeheet daar en duidelijk niks meer gewend, voelden mijn voeten halverwege het voorprogramma al niet meer zo relaxed.

Het concert was ronduit geweldig! Wat kan ie toch lekker zingen die gozer. Naar het einde toe onszelf schor meegezongen en nog even de heupen gewiegd.
We zijn geen die hard Racoon fans, maar het staat hier regelmatig op tijdens feesten en partijen en luie zondagen en we wilden ze wel graag ooit eens in het echt zien.
Missie geslaagd.

Met Thirza ging ook alles naar behoren. Oma stuurde regelmatig foto's om het leed van het gemis een beetje te verzachten. Thirza had haar eigen partijtje en sliep uiteraard het klokje dik rond. Boevenkind.


No comments:

Post a Comment