6/26/14

Het griepje is gevlogen en we beleven een fijne, rustige vakantie. Een dagje weg hier, een uitstapje daar. Bij het minste zonnetje kun je al met blote benen in onze tuin vertoeven. Hoewel het aan het water ligt en dus ergens ook verkoeling biedt, is het beschut. 
We hebben de tuin van de week een beetje opgeleukt met twee grote bakken lavendel en een olijfboompje. We wilden eigenlijk een olijf-, citrus of vijgenboom bij een kweker gaan halen, maar eer dat we daar kans toe zien zijn we goed een jaar verder. 
Dit kleine, subtiele exemplaar komt wel bij een kweker vandaan, maar stond tussen zijn grote broers in een nabijgelegen tuincentrum. 
Hoewel ik geen groene vingers heb en van strak en clean hou, vind ik deze planten wel echt iets toevoegen. Een beetje mediterranĂ©e  in de achtertuin. Het is net vakantie hier. 

Verder weinig gekke dingen gedaan. Ik ben immer en altijd aan het haken als ik niet met de kleine in touw ben. Een fijne bezigheid voor rustige, maar rusteloze types als ik. Niks doen blijkt toch een hele kunst. 

Geen interessante updates of boeiende artikelen vandaag of de komende week. Het is zoals het is... Niks moet, alles mag. 
1 comment:

  1. Dat zinnetje: niks doen blijkt toch een hele kunst, zo herkenbaar.... Geniet! gr. Hennie

    ReplyDelete