7/30/14
Oeps, alweer te lang niet achter de computer gezeten om Sailors van een update te voorzien. Het zijn drukke weken hier, met iedere week wel een belangrijke afspraak, gezellige thee-date, werken en wat al niet meer. 
Inmiddels is Thirza 18 maanden en alweer zoveel groter en wijzer. Ze praat meer en meer verstaanbaar en begint zachtjesaan zinnetjes uit twee woorden te vormen. Dat beperkt zich nu nog tot 'pakken die' en 'dees boek', maar er zit schot in. Ik kan er redelijk wijs uit worden wat ze me duidelijk probeert te maken. 

De nachten blijven een beetje rommelig. Dan weer wel, dan weer niet onrustig of heel vroeg wakker. Als ik eenmaal wakker ben kan ik er goed mee dealen, maar als het voor de zoveelste nacht op rij raak is en ik nog half dromend de hoop heb dat ze weer verder slaapt ( en dit niet het geval is, zonder aai over de bol ) vervloek ik het. 

Maar ik vind deze nieuwe fase wel heel gezellig. Al die kletspraat en zo ontzettend knuffelig. Heerlijk! En kusjes met getuite lipjes, wat wil ik nog meer? 1 comment:

  1. Oooh, wat leuk, nu begint het wat te worden he? Lekker kletsen en knuffelen met dat mooie meisje van je, en ik hoop dat de nachten gauw consequent rustig worden :-)

    ReplyDelete