8/21/14We staan hier aan de vooravond van wat grote veranderingen. Ik ga het flink drukker krijgen de komende tijd. Ik durf de details nog niet prijs te geven, bang dat ik te vroeg juich. 
Stom is dat hè? Ik ben iemand die permanent een slag om de arm houd, want het hele feest zou wel eens niet door kunnen gaan.

Maar het gaat wel om iets fijns. Over een keuze die ik heb gemaakt. Geen makkelijke, want moeder zijn brengt nu eenmaal veel innerlijk conflict met zich mee. 
Hier laat ik het voor nu maar eventjes bij. 

Het is inmiddels eind augustus en het lijkt wel herfst. De blaadjes kleuren nog niet, maar er waait al een koel briesje en het regent bij tijd en wijlen stevig. Om heel eerlijk te zijn... Ik kan niet wachten. 
Ik hou echt van mooi weer en zon, maar niks gaat boven de herfst voor mij. De geuren, de kleuren, juist dan heb ik het gevoel dat ik er continue op uit wil trekken. 

Ik ben over een paar weken jarig en ik zou het fijn vinden als we nog kunnen barbecuen en borrelen buiten, maar dan vind ik het wel mooi geweest. Op naar het volgende seizoen. Herfst lijkt me nu met Thirza ook erg leuk. Ze loopt goed, begint de wereld meer en meer te ontdekken, we knutselen en vertellen verhaaltjes. Ik kan niet wachten om samen het bos af te struinen, op zoek naar kastanjes, eikeltjes en beukenootjes. Of bladeren zoeken in allerlei kleuren en die dan plakken of schilderen. 

Feest. 


1 comment:

  1. Dat klinkt als een spannende tijd. Toi toi toi en geniet van het herfstige weer (voor mij is het veel te koud, brrrr :))

    Liefs,
    Rosalie

    ReplyDelete